Dagens sommarJaney!
Skjorta - Pappas vintage
Kjol - Hittade någonstans
Klocka - Snodde under min tid som cowboy
Väst - Gjort i träslöjden
Glasögon - Rusta

Vackert väder!

Idag vaknade jag efter en lång natts sömn. Jag drömde om Jake nu igen, och den gången då han ville bjuda mig på banana split... Det var så himla roligt, jag var helt chockad efteråt, men det var ändå roligt nu så här i efterhand. Jake är så busig men samtidigt omogen, som en grön banan, fast den här var ju gul då, eller va?

I alla fall, detta underbara väder jag vaknade av i morse, eller egentligen vaknade jag av att pappa tältade under bordet och stekte bruna bönor. Jag sov ju på soffan, som vanligt, eftersom att sängen där uppe har samma lakan som för 12 år sen, det är lite äckligt faktiskt, jag menar 10 år är okej men alltså Briggan kan inte gå med på allt, liksom. Här bjussar jag på min dröm om Jake... Jag gillar dock inte banana split.Min egen låt!!
Jake är så busig av sig, rolig men ibland så kan jag få ganska ont, typ som här. Alltså jag är faktiskt en kvinna och har känslor och Jake kan inte bete sig hur som helst i fortsättningen, men ändå det är ganska roligt, eller va?

Dagens Janey


Hejsan hejsan, Janey här!

Jag heter Janey Briggs och jag gillar att måla, det är liksom min grej... Detta är min första dag på bloggen, det är blandade känslor men konsten hjälper mig att fokusera. Jag har glasögon och hästsvans, samt färgfläckar på kläderna. En kille som heter Jake vill dejta mig, men han känner mig inte, eller? Jag klarar mig för jag har my sweet little d**do. That´s kinda how i roll. Nu ska jag äta bönor och leverpaj som pappa har lagat, han ligger nu under bordet och är medvetslös.. Han är så söt då, när han är såndär, duvet WASTED! Ovan följer dagens outfit, tack för att ni läst alla fans!


RSS 2.0